En helt ny og spændende aktivitet for børn I alle aldre:

Tril ned ad vores bakke inde i en Zorbbold

Besøg vores hjemmeside og se videofilm af aktiviteten.

Tilbuddet henvender sig til alle – børn, unge, ældre – oplevelsesfreaks, firmaarrangementer, polterabender og lejrskoler.
Du kan vælge, at blive spændt fast eller glide i vand inde i bolden, mens den triller ned ad bakken.

Til mindre børn har vi en flad bane, hvor de kan lege med zorbbolden sammen med voksne.

Aktiviteten foregår på Vorbjerggård, der udover Samsø Downhill også hjemsted for Samsø Hestevogne.

Zorbboldene

Boldene er 3,2 m i diameter og består af en indre og en ydre bold. Herimellem er der 70 cm luft som beskytter personerne i bolden på vej ned ad bakken. Vi har 3 typer bolde; “spin”, “spa” og “fun”.

Spin: I Spin-bolden er der seletøj til 2 personer, som sidder fastspændt overfor hinanden under turen ned ad bakken. Man følger derfor boldens rotation – en tur for dem der søger udfordringer. Turen kan også gøres af en person alene. Turen foregår uden fodtøj, medbring gerne ekstra strømper. Der må ikke være skarpe genstande på tøj eller smykker.

Spa: Turen i Spa-bolden foregår i 30 l tempereret vand. Vandet gør bolden glat indvendig og man glider derfor i bunden af bolden hele vejen ned ad bakken. Der kan være 1 eller 2 deltagere i bolden. Turen foregår i badetøj eller shorts og T-shirt og strømper. Husk tørt tøj og håndklæde. For både Spin og Spa turene gælder at de starter på “Vorbjerg” 16 m oppe og slutter efter en tur nedad banen, der er 140 m lang.

Fun: Turen i Fun- bolden foregår på en flad bane, og er beregnet til mindre børn sammen med voksne. Bolden bevæges ved, at man går inden i, eller ved at andre skubber. Turen foregår uden fodtøj og der må ikke være skarpe genstande på tøj eller smykker.

Adgangskrav: For Spin- og Spaboldene er der et minimumskrav til højden for deltagere på 120 cm og en vægtgrænse på højest 120 kg. Man kan endvidere ikke deltage hvis man er gravid, har ryg/nakkeproblemer eller lider af kredsløbssygdomme.

Forberedelse: Husk at medbringe badetøj og håndklæde, hvis I ønsker at prøve Spa-bolden.
I er velkomne til at spise Jeres medbragte madpakke her på gården. Vi sælger is og sodavand.

Varighed: Hvis I er 30 personer skal I afsætte 2 timer til aktiviteten.

Fun-bolden står til fri afbenyttelse for de af Jer der venter på turen ned ad bakken.

Kontakt os og aftal en tid for lejrskolens besøg. Vi åbner gerne for Jer udenfor normal åbningstid.

Specialpris for lejrskoler : kr. 150,- pr person.