Samsø Labyrinten er Verdens største Labyrint og et populært sted at besøge på firmaturen eller til familiefesten. Labyrinten kan huse mange deltagere samtidig og der er ingen ventetid, da alle grupper har sin egen rute.

Firmatur
I forbindelse med firmaudflugt, teambuilding og andet kursus, er Samsø Labyrinten den oplagte ramme for turens aktivitet. Her udfordres deltagerne fysisk, mentalt og samarbejdsmæssigt i konkurrence og socialt samvær.
Et firmaarrangement kan bestå af følgende: Velkomst, personlige opgaver, forfriskning og konkurrence med præmie. Indhent gerne tilbud.
Familiefest og lignende arrangementer
En tur i Labyrinten er sjov for alle i familien. Med en Stifinder i hånden skiftes børn og voksne undervejs til at svare på spørgsmål, så alle i gruppen inddrages. Til arrangementet kan benyttes standardopgaver eller personlige spørgsmål indsendt på forhånd.

Busselskaber
Labyrinten er i 2014 blevet udbygget med to nye har mange forskellige mål og kortere ruter, der netop tilgodeser busselskaber med begrænset tid. Personalet bistår undervejs. Indhent gerne seniortilbud.

Handikapadgang
Labyrinten er mål for mange børne- og vokseninstitutioner, da hvor også brugere med elkørestol har nem adgang. Et stort udvalg af mål i Labyrinten – 8 i alt – giver fleksibilitet i turenes længde. For udviklingshæmmede er Labyrinten en stor oplevelse, hvor det også visuelt er spændende at færdes med bl.a. dyresilhuetter. Der er standardopgaver på alle niveauer.

Praktisk information
Kiosk med forfriskninger og souveniers.
Der er Siddepladser til 100 gæster, heraf 40 overdækket.
Stor P-plads til busser.
Medbring gerne egen frokost.

Priser 2016
65 kr. for voksne – 55 kr. for børn (3 – 12 år)
10 % grupperabat ved min. 20 personer.