Er I en familie, forening, firma eller bare en større forsamling som gerne vil samles på Samsø har vi faciliteter som giver gode rammer om jeres arrangement.

Ballen Strandcamping er en naturskøn campingplads der ligger på østsiden af Samsø. Pladsen ligger lige ud til en dejlig sandstrand med badebro.

I kan bo I vores moderne hytter eller komme med eget telt eller campingvogn. Vi har soveplads i hytterne til i alt 120 personer, men I behøver ikke leje alle hytterne for at mødes hos os.

Der er mange faciliteter og aktivitetsmuligheder på pladsen og I er velkommen til at benytte dem som en del af jeres arrangement. F. eks. den hyggelig minigolfbane, boldbanen eller bålpladsen på stranden. Ud over vores almindelige service, tilbyder vi mange ekstra muligheder til vores gæster som kommer i grupper (se faktaboksen). Hvis I ønsker det, hjælper vi gerne helt eller delvist, med at tilrettelægge jeres arrangement.

Vi har gennem årene nydt at have besøg af mange vidt forskellige arrangementer afholdt af bilklubber, motorcykelklubber, firmaer, familier og foreninger. Så kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for jeres arrangement.

Fakta

Sengepladser:

18 hytter med plads til 5 el. 6 personer. 8 af disse med toilet. I alt 120 sovepladser.

Foplejning:

Servering af morgenmad. Levering af mad. Levering af købmandsvarer

Transport:

Bus 800m.

Strand:

0 m.

Butik:

På pladsen ellers 1,5 km.

Medbring:

Sengelinned, håndklæder og viskestykker.

Soveposer:

Ikke tilladt.

 Andet:

Udlejning af stort telt m. borde/bænke og lys.

Cykeludlejning

Inspiration til turforslag

Kontakt til andre aktivitetsmuligheder

Har I andre ønsker, så kontakt os, vi vil gøre alt for at hjælpe