Samsø Labyrinten

Samsø Labyrinten er et populært sted at besøge på firmaturen eller til familiefesten. Labyrinten kan huse mange deltagere samtidig og der er ingen ventetid, da alle grupper har sin egen rute.

Firmatur

I forbindelse med firmaudflugt, teambuilding og andet kursus, er Samsø Labyrinten den oplagte ramme for turens aktivitet. Her udfordres deltagerne fysisk, mentalt og samarbejdsmæssigt i konkurrence og socialt samvær. Et firmaarrangement kan bestå af følgende: Velkomst, personlige opgaver, forfriskning og konkurrence med præmie. Indhent gerne tilbud.

Familiefest og lignende arrangementer

En tur i Labyrinten er sjov for alle i familien. Med en Stifinder i hånden skiftes børn og voksne undervejs til at svare på spørgsmål, så alle i gruppen inddrages. Til arrangementet kan benyttes standardopgaver eller personlige spørgsmål indsendt på forhånd.

Busselskaber

Labyrinten er i 2014 blevet udbygget med to nye mål og kortere ruter, der netop tilgodeser busselskaber med begrænset tid. Personalet bistår undervejs. Indhent gerne seniortilbud.

Handikapadgang

Labyrinten er mål for mange børne- og vokseninstitutioner, da også brugere med elkørestol har nem adgang. Et stort udvalg af mål i Labyrinten – 7 i alt – giver fleksibilitet i turenes længde. For udviklingshæmmede er Labyrinten en stor oplevelse, hvor det også visuelt er spændende at færdes med bl.a. dyresilhuetter. Der er standardopgaver på alle niveauer.

Praktisk information

Kiosk med forfriskninger og souveniers.
Der er Siddepladser til 100 gæster, heraf 40 overdækket.
Stor P-plads til busser.
Medbring gerne egen frokost.

Priser 2016

70 kr. for voksne – 60 kr. for børn (3 – 12 år)
10 % grupperabat ved min. 20 personer. Indhent gerne tilbud ved større grupper

Kontakt

Samsø Labyrinten
Adresse:Issehoved 1
By:8305 Samsø
Telefon:+45 24 27 37 17
www.samsolabyrinten.com

Samsø Naturskole

– I nærkontakt med Samsøs natur

Samsø Naturskole er med sin beliggenhed ”nærmest i vandkanten” ved Stavns Fjord et ideelt besøgssted. Naturvejlederne ved en masse om områdets natur og kulturhistorie og har stor erfaring i at tilrettelægge aktiviteter og undervisningsforløb for skoleklasser og andre grupper. Naturskolen har et godt undervisningslokale, men vi er som regel udenfor det meste af tiden. Ved et naturskolebesøg kan I benytte naturskolens udstyr – herunder div. grej til fangst og indsamling, waders, kraftige fuglekikkerter og meget mere. Naturskolen har desuden 5 aluminiumsjoller, der kan benyttes som robåde, når vejret tillader det.

Vi tilbyder også:

Naturvejlederne tilbyder også ture og aktiviteter andre steder på Samsø, hvor der er en særligt spændende natur eller kulturhistorie – som fx i Nordby Bakker, ved Kanhavekanalen eller på Besser Rev. På naturskolens hjemmeside kan I læse meget mere, og der er en masse forslag til aktiviteter. Vi vil dog allerhelst gerne høre om jeres ønsker, så kontakt naturskolen for nærmere aftale.

Med venlig hilsen
Peter og Bjarne

Kontakt

Samsø Naturskole
Adresse:Langørevej 12
By:8305 Samsø
E-mail:aubmn@samsoe.dk
Telefon:+45 86 59 64 54
www.samsonaturskole.dk