Samsø Labyrinten

Gå på skattejagt i Verdens største Labyrint!

Samsø Labyrintens skoletjeneste tilbyder alle klassetrin en unik oplevelse. Det gælder om at finde frem til målet dybt inde i Labyrinten ved hjælp af Stifindere. En Stifinder er et opgavehæfte med en masse spørgsmål, som eleverne svarer på under turen i Labyrinten. Og eleverne når kun frem, hvis de svarer rigtigt på alle spørgsmålene

Beskrivelse

Klassen deles op i grupper med 4 – 5 personer i hver. De mindste klasser går i lidt større grupper og skal have en lærer med, mens de større elever går på egen hånd. Hver gruppe vælger et emne til sin Stifinder. Der findes emner til alle klassetrin og niveauer, eller I kan lave jeres helt egne opgaver.

Klassen får en 15 minutters introduktion inden turen. Her gennemgås princippet i Stifinderen, så alle kan benytte den uden risiko for panik under turen til målet. Eleverne får også at vide, hvordan de altid kan finde tilbage fra et hvilket som helst sted i Labyrinten.

Turen i selve Labyrinten tager mellem 45 minutter og 1 time. Undervejs har eleverne sat kryds ved nogle af spørgsmålene på Stifinderen, og når de er kommet tilbage, kan eleverne herudfra finde kodeordet og deltage i en konkurrence om gode præmier.

En tur i Samsø Labyrinten er en øvelse i samarbejde og timing for de enkelte grupper. Afhængig af emnet er det en udfordring for eleverne hver gang at finde det rigtige svar på spørgsmålene. Konsekvensen af et forkert svar er, at gruppen ikke når målet.

Afsæt et par timer til besøget. Så er der tid til madpakker og at handle i kiosken.

Entréprisen inkl. gruppe-stifinder: kr. 60,00 for børn 3 – 12 år og kr. 70,00 fra 13 år og voksne. Grupperabat  10% ved min. 20 personer. Lejrskoler og fritidsinstitutioner får 15% rabat på entréprisen.

Læs mere om lejrskoler på vores hjemmeside.

Samsø Labyrinten blev i 2001 godkendt som Verdens største Labyrint af Guinness World Records. Den er på størrelse med 12 fodboldbaner (6 ha) og den samlede stilængde er på 5,4 km.

Kontakt

Samsø Labyrinten
Adresse:Issehoved 1
By:8305 Samsø
Telefon:+45 24 27 37 17
www.samsolabyrinten.com

Samsø Naturskole

– I nærkontakt med Samsøs natur

Samsø Naturskole er med sin beliggenhed ”nærmest i vandkanten” ved Stavns Fjord et ideelt besøgssted. Naturvejlederne ved en masse om områdets natur og kulturhistorie og har stor erfaring i at tilrettelægge aktiviteter og undervisningsforløb for skoleklasser og andre grupper. Naturskolen har et godt undervisningslokale, men vi er som regel udenfor det meste af tiden. Ved et naturskolebesøg kan I benytte naturskolens udstyr – herunder div. grej til fangst og indsamling, waders, kraftige fuglekikkerter og meget mere. Naturskolen har desuden 5 aluminiumsjoller, der kan benyttes som robåde, når vejret tillader det.

Vi tilbyder også:

Naturvejlederne tilbyder også ture og aktiviteter andre steder på Samsø, hvor der er en særligt spændende natur eller kulturhistorie – som fx i Nordby Bakker, ved Kanhavekanalen eller på Besser Rev. På naturskolens hjemmeside kan I læse meget mere, og der er en masse forslag til aktiviteter. Vi vil dog allerhelst gerne høre om jeres ønsker, så kontakt naturskolen for nærmere aftale.

Med venlig hilsen
Peter og Bjarne

Kontakt

Samsø Naturskole
Adresse:Langørevej 12
By:8305 Samsø
E-mail:aubmn@samsoe.dk
Telefon:+45 86 59 64 54
www.samsonaturskole.dk